Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Ing. Jiří Kadeřávek
Kontaktní e-mail: jiri.kaderavek@pirati.cz

Jaké údaje a proč sbíráme

Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaše jméno e-mailovou adresu, abychom vás mohli oslovit a sdělit Vámi požadované informace e-mailem.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Zaslání poptávkového formuláře: po dobu 1 roku.
  • Registrace k newsletteru 1 rok po odhlášení odběru

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Ing. Jiří Kadeřávek, který provozuje tento web.
  • Webnode AG, Gartenstrasse 3, 6304 Zug, Switzerland

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používáme »

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1.1.2020.